Hvorfor Hostly?

Vi har lavet en liste over de ting, vi mener vi kan gøre bedre end vores konkurenter, hvis du har et webhotel hos os.

1. Vi tilbyder webhotel med en binding på kun én måned.
I modsætning til konkurrenterne forlanger Hostly ikke betaling for et helt år ad gangen. Du betaler kun for et kvartal ad gangen – resten af pengene beholder du i lommen. Derfor kan du tillade dig at prøve systemerne af. Du er fri til at skifte host, når du vil – og du betaler aldrig for hosting, som du ikke vil have.

2. Responstid er en prioritetssag
For os betyder responstid en masse. Vi har derfor fundet en balance mellem caching og ak ja, ordenlighed. Det er ikke sjovt med caching, hvor ens side tager op til et minut om at blive offentliggjort. Heldigvis på Hostly har vi ikke caching, hvor det er et problem. Vi cacher nemlig ikke længere end få sekunder, så ændringer smides online før du kan nå at genindlæse siden.

3. Vi tilbyder altid minimum to domæner i pakkerne.
Mange af vores konkurrenter tilbyder kun et domæne i deres billigste pakke. Vi tilbyder to i vores billigste pakke uden merbetaling.

4. SSL i starter webhotel? Ja, selvfølgelig!
Mange andre hostingvirksomheder kræver dyre domme for at tilbyde SSL. Vi tilbyder SNI SSL i alle vores pakker. Det betyder at du f.eks. kan have en webshop med krypteret forbindelse på alle vores pakker. Det eneste det kræver, er at du skaffer et certifikat ved en SSL udbyder - dog giver vi dig et certificate, hvis du har Pro pakken.

5. Vi dækker kreditkort-gebyrene.
Nogle virksomheder – deriblandt også nogle hostingvirksomheder, smider kreditkortgebyrene over på forbrugerne. Det synes vi ikke er helt fair, så dem betaler vi selv hos Hostly.

6. Vores andre kunder er tilfredse.
Læs selv de flotte anmeldelser på TrustPilot

.. hvis du stadig ikke er overbevist, skal du nok blive det. Skriv os en mail på hej@hostly.dk